A csirkemell-filét apró darabokra vágjuk, majd megsózzuk. A tésztához a lisztet elkeverjük a vízzel, a keményítővel, az olajjal, a tojással és a sütőporral. A palacsintatésztánál egy kicsit sűrűbb tésztát kell kapni.
Később, ebbe a tésztába beleforgatjuk a csirkemell-falatokat, és aranybarnára sütjük őket bő olajban. A mázhoz a chilit a mézzel, a ketchuppal és szezámmaggal összekeverjük, és a még meleg csirkemell-falatokat beleforgatjuk.
A rizst sós vízben megfőzzük, és ezt kínáljuk a csirke mellé.
A csirkemell-filét apró darabokra vágjuk, majd megsózzuk. A tésztához a lisztet elkeverjük a vízzel, a keményítővel, az olajjal, a tojással és a sütőporral.
A palacsintatésztánál egy kicsit sűrűbb tésztát kell kapni.
Később, ebbe a tésztába beleforgatjuk a csirkemell-falatokat, és aranybarnára sütjük őket bő olajban.
A mázhoz a chilit a mézzel, a ketchuppal és szezámmaggal összekeverjük, és a még meleg csirkemell-falatokat beleforgatjuk.
A rizst sós vízben megfőzzük, és ezt kínáljuk a csirke mellé.