A csirkeszárnyakat megtisztítás után visszahajtjuk háromszög alakúra. Ezután papírtörlőn, vagy konyharuhán gondosan leszárítjuk.
Bő olajban kisütjük a szárnyakat, minden ízesítés nélkül, kb. 10-15 percig, hogy a bőre is ropogós legyen. Amikor készen vannak a szárnyak, nekilátunk a pácnak, amihez egy lábasban a mézet felmelegítjük. Beletesszük a citrom-, és narancslevet, majd a gyömbért és a fokhagymát. Ahogyan felfő a lé, és elkezd felfutni, visszaveszünk a tűzből, és kavarjuk folyamatosan.
Beletesszük a ketchupot és az őrölt színesborsot. Végül a sötét szójaszószt öntjük bele, és főzzük még 10 percig. Az egész szósz főzése kb. 20-25 percig tart. Amikor készen vagyunk a szósszal, félretesszük, és előkészítünk egy wokot. A wokba beleöntjük a mogyoróolajat, és beledobjuk a gyömbérszeletet, majd amikor kissé megbarnult, ki is vesszük. Belerakjuk az összes csirkeszárnyat az edénybe.
Miután átforgattuk őket, ráöntjük az összes pácot, és nagy lángon 5 percig sütjük, miközben gondosan átforgatjuk, hogy minden szárnyat bevonjon a máz.
Lefedjük, és kis lángon még kb. 10-15 percig pároljuk.
A csirkeszárnyakat megtisztítás után visszahajtjuk háromszög alakúra. Ezután papírtörlőn, vagy konyharuhán gondosan leszárítjuk.
Bő olajban kisütjük a szárnyakat, minden ízesítés nélkül, kb. 10-15 percig, hogy a bőre is ropogós legyen.
Amikor készen vannak a szárnyak, nekilátunk a pácnak, amihez egy lábasban a mézet felmelegítjük. Beletesszük a citrom-, és narancslevet, majd a gyömbért és a fokhagymát.
Ahogyan felfő a lé, és elkezd felfutni, visszaveszünk a tűzből, és kavarjuk folyamatosan.
Beletesszük a ketchupot és az őrölt színesborsot. Végül a sötét szójaszószt öntjük bele, és főzzük még 10 percig.
Az egész szósz főzése kb. 20-25 percig tart. Amikor készen vagyunk a szósszal, félretesszük, és előkészítünk egy wokot.
A wokba beleöntjük a mogyoróolajat, és beledobjuk a gyömbérszeletet, majd amikor kissé megbarnult, ki is vesszük. Belerakjuk az összes csirkeszárnyat az edénybe.
Miután átforgattuk őket, ráöntjük az összes pácot, és nagy lángon 5 percig sütjük, miközben gondosan átforgatjuk, hogy minden szárnyat bevonjon a máz.
Lefedjük, és kis lángon még kb. 10-15 percig pároljuk.