...

Mézes-mustáros csirkemell

meatballs dish topped with curry sauce served with sauteed vegetables

Hozzávalók

Elkészítés

Egy tálkában összekeverjük a tejszínt és a mustárt, sózzuk-borsozzuk, majd az ezt félretesszük.

Egy magas falú serpenyőben 3 evőkanál olajat hevítünk, jól lepirítjuk rajta a kis csíkokra vágott csirkemellet, majd kiszedjük és ezt is félretesszük. Ugyanebben a serpenyőben 3 evőkanál olajon az apróra vágott fehér hagymát és fokhagymát megdinszteljük. Sóval, borssal ízesítjük, majd felöntjük a mustáros-tejszínes alappal.

Pár perc főzés után hozzáadjuk a mézet is. Alaposan összeforraljuk, majd mehet vissza tesszük a lepirított csirkemellet. Miután kellően besűrűsödött, levesszük a tűzről. Párolt rizzsel vagy burgonyakrokettel tálaljuk.

Egy tálkában összekeverjük a tejszínt és a mustárt, sózzuk-borsozzuk, majd az ezt félretesszük.

Egy magas falú serpenyőben 3 evőkanál olajat hevítünk, jól lepirítjuk rajta a kis csíkokra vágott csirkemellet, majd kiszedjük és ezt is félretesszük.

Ugyanebben a serpenyőben 3 evőkanál olajon az apróra vágott fehér hagymát és fokhagymát megdinszteljük. Sóval, borssal ízesítjük, majd felöntjük a mustáros-tejszínes alappal.

Pár perc főzés után hozzáadjuk a mézet is. Alaposan összeforraljuk, majd mehet vissza tesszük a lepirított csirkemellet.

Miután kellően besűrűsödött, levesszük a tűzről. Párolt rizzsel vagy burgonyakrokettel tálaljuk.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.