Egy tálkában összekeverjük a tejszínt és a mustárt, sózzuk-borsozzuk, majd az ezt félretesszük.
Egy magas falú serpenyőben 3 evőkanál olajat hevítünk, jól lepirítjuk rajta a kis csíkokra vágott csirkemellet, majd kiszedjük és ezt is félretesszük. Ugyanebben a serpenyőben 3 evőkanál olajon az apróra vágott fehér hagymát és fokhagymát megdinszteljük. Sóval, borssal ízesítjük, majd felöntjük a mustáros-tejszínes alappal.
Pár perc főzés után hozzáadjuk a mézet is. Alaposan összeforraljuk, majd mehet vissza tesszük a lepirított csirkemellet. Miután kellően besűrűsödött, levesszük a tűzről. Párolt rizzsel vagy burgonyakrokettel tálaljuk.
Egy tálkában összekeverjük a tejszínt és a mustárt, sózzuk-borsozzuk, majd az ezt félretesszük.
Egy magas falú serpenyőben 3 evőkanál olajat hevítünk, jól lepirítjuk rajta a kis csíkokra vágott csirkemellet, majd kiszedjük és ezt is félretesszük.
Ugyanebben a serpenyőben 3 evőkanál olajon az apróra vágott fehér hagymát és fokhagymát megdinszteljük. Sóval, borssal ízesítjük, majd felöntjük a mustáros-tejszínes alappal.
Pár perc főzés után hozzáadjuk a mézet is. Alaposan összeforraljuk, majd mehet vissza tesszük a lepirított csirkemellet.
Miután kellően besűrűsödött, levesszük a tűzről. Párolt rizzsel vagy burgonyakrokettel tálaljuk.