...

Mézes-rozmaringos bárányoldalas

closeu shot seasoned stake board served with fries

Hozzávalók

Elkészítés

A bordákat a száraz, faggyús, hártyás résztől megszabadítjuk, majd a bordáknál bevágjuk. Megszórjuk sóval és borssal, és bedörzsöljük az olívaolajjal. A bordáknál elrendezzük a fokhagymákat.

Rátesszük a rozmaringszálakat. Először 200 fokon sütjük 12-15 percig, majd fél órán át 175 fokon, légkeveréses sütőben. Közben a mézet egy kis fazékba tesszük, felöntjük a borral, vízzel és összefőzzük, majd ezzel pácoljuk a húst a második sütési szakaszban.

A bordákat a száraz, faggyús, hártyás résztől megszabadítjuk, majd a bordáknál bevágjuk. Megszórjuk sóval és borssal, és bedörzsöljük az olívaolajjal. A bordáknál elrendezzük a fokhagymákat. Rátesszük a rozmaringszálakat.

Először 200 fokon sütjük 12-15 percig, majd fél órán át 175 fokon, légkeveréses sütőben. Közben a mézet egy kis fazékba tesszük, felöntjük a borral, vízzel és összefőzzük, majd ezzel pácoljuk a húst a második sütési szakaszban.

A bordákat a száraz, faggyús, hártyás résztől megszabadítjuk, majd a bordáknál bevágjuk. Megszórjuk sóval és borssal, és bedörzsöljük az olívaolajjal.

A bordáknál elrendezzük a fokhagymákat. Rátesszük a rozmaringszálakat.

Először 200 fokon sütjük 12-15 percig, majd fél órán át 175 fokon, légkeveréses sütőben.

Közben a mézet egy kis fazékba tesszük, felöntjük a borral, vízzel és összefőzzük, majd ezzel pácoljuk a húst a második sütési szakaszban.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.