A bordákat a száraz, faggyús, hártyás résztől megszabadítjuk, majd a bordáknál bevágjuk. Megszórjuk sóval és borssal, és bedörzsöljük az olívaolajjal. A bordáknál elrendezzük a fokhagymákat.
Rátesszük a rozmaringszálakat. Először 200 fokon sütjük 12-15 percig, majd fél órán át 175 fokon, légkeveréses sütőben. Közben a mézet egy kis fazékba tesszük, felöntjük a borral, vízzel és összefőzzük, majd ezzel pácoljuk a húst a második sütési szakaszban.
A bordákat a száraz, faggyús, hártyás résztől megszabadítjuk, majd a bordáknál bevágjuk. Megszórjuk sóval és borssal, és bedörzsöljük az olívaolajjal. A bordáknál elrendezzük a fokhagymákat. Rátesszük a rozmaringszálakat.
Először 200 fokon sütjük 12-15 percig, majd fél órán át 175 fokon, légkeveréses sütőben. Közben a mézet egy kis fazékba tesszük, felöntjük a borral, vízzel és összefőzzük, majd ezzel pácoljuk a húst a második sütési szakaszban.
A bordákat a száraz, faggyús, hártyás résztől megszabadítjuk, majd a bordáknál bevágjuk. Megszórjuk sóval és borssal, és bedörzsöljük az olívaolajjal.
A bordáknál elrendezzük a fokhagymákat. Rátesszük a rozmaringszálakat.
Először 200 fokon sütjük 12-15 percig, majd fél órán át 175 fokon, légkeveréses sütőben.
Közben a mézet egy kis fazékba tesszük, felöntjük a borral, vízzel és összefőzzük, majd ezzel pácoljuk a húst a második sütési szakaszban.